لوله گالوانیزه اصفهان ، لوله ای فولادی است که در سطح آن لایه ای از فلز روی وجود دارد. این روکش از لوله در برابر خوردگی، زنگزدگی و آسیبهای فیزیکی محافظت میکند. مقاومت بالای پوشش گالوانیزه باعث افزایش طول عمر لوله میشود.
فرایند گالوانیزاسیون لوله
گالوانیزه کردن لوله (Galvanization) به فرایندی گفته میشود که طی آن، سطح فلزات را با استفاده از فلز روی (zn) پوشش میدهند. در ساختار این پوشش، فلز روی و ترکیباتی از فلز آهن وجود دارند.
لوله گالوانیزه در اصفهان
وجود لایه روی باعث شده است تا بتوانیم از لوله های گالوانیزه در محیط های خورنده استفاده کنیم. اما باید توجه داشته باشیم که لوله گالوانیزه اصفهان در برابر تمامی اسیدهای خورنده فلز روی، آسیبپذیر است.
مشخصات لوله گالوانیزه
لوله های گالوانیزه از نوع لوله های درزدار هستند که با استفاده از آهن سفید نوردشده یا فولاد نرم ساخته میشوند. معمولا طول لوله های گالوانیزه 6 متر است و قطر آنها بین 8-1 اینچ متغیر میباشد. لوله های گالوانیزه را بر اساس سایز به لوله های سایز 33.4 میلیمتر، 42.2 میلیمتر، 48.3 میلیمتر، 60.3 میلیمتر، 21.3 میلیمتر و 26.7 میلیمتر دسته بندی میکنند. در یک روش دیگر این لوله ها را بر اساس ضخامت به لوله های 2 و 2.5 میلیمتر تقسیم میکنند.
قیمت فروش لوله گالوانیزه اصفهان
قیمت فروش لوله گالوانیزه اصفهان به عوامل مختلفی مانند قیمت لوله خام، قیمت فلز روی، هزینه های کارگاهی، میزان عرضه و تقاضا، روش ساخت، جنس، میزان مقاومت و استحکام و… بستگی دارد. معمولا قیمت فروش لوله گالوانیزه اصفهان به دو صورت شاخه ای و وزنی اعلام میشود.
عوامل دیگری مانند برند و میزان خلوص فلز روی آبکاری شده هم در قیمتگذاری این محصول موثر هستند. توجه داشته باشید که قیمت روز لوله گالوانیزه تحت تاثیر نوسانات قیمت ارز و قیمت جهانی فولاد است.
فروش انواع لوله گالوانیزه
لوله گالوانیزه اصفهان در دو نوع آهنی و فولادی ساخته میشود. در ادامه به معرفی آنها میپردازیم.
1- لوله گالوانیزه آهنی
این محصول را با استفاده از آهن سفید نوردشده میسازند. معمولا رنگ لوله گالوانیزه آهنی، خاکستری و تیره است. این نوع از لوله گالوانیزه اصفهان در دو مدل سبک و متوسط تولید میشود. برای ساخت این لوله ها، لبه های ورق را به وسیله جوشکاری به هم وصل میکنند.
2- لوله گالوانیزه فولادی
مواد اولیه برای تولید این محصول، فولاد نرم است. گالوانیزاسیون لوله باعث میشود مقاومت و استحکام آن در برابر انواع اسیدها و زنگ زدگیها افزایش پیدا کند. بیشترین کاربرد این مدل از لوله گالوانیزه اصفهان برای تهویه است.
گاهی اوقات هم برای تخلیه فاضلاب مورد استفاده قرار میگیرد. شما میتوانید با توجه به نیاز خود، نوع مناسب لوله گالوانیزه را انتخاب کنید و با کارشناسان فروش لوله گالوانیزه اصفهان تماس بگیرید.
لوله گالوانیزه چگونه تولید میشود؟
لوله گالوانیزه را با استفاده از چندین روش میسازند. اما متداولترین روش برای تولید آن، روش گالوانیزاسیون گرم است.
مراحل گالوانیزاسیون گرم
مرحله اول : آماده سازی سطح لوله با استفاده از عملیات اسیدشوئی
در ابتدا سطح لوله های فلزی را از هر گونه آلودگی، چربی و مواد زائد پاک میکنند. این کار باعث رسوب بهتر فلز روی در سطح لوله میشود. در نتیجه فرایند گالوانیزاسیون لوله مطابق با استانداردهای مجاز و با کیفیت بالاتری صورت میگیرد.
مرحله دوم : فرو بردن لوله ها در محلول فلاکس
پس از برطرف شدن آلودگیهای سطح لوله، آن را درون محلول فلاکس قرار میدهند. فلاکس یا روغن لحیم ، ماده ای است که سطوح مختلف را با استفاده از آن تمیزکاری میکنند. این کار مانع از اکسایش در منطقه جوش میشود.
محلول فلاکس، تمایلی به واکنش در دمای معمولی ندارد. اما هنگامی که دما افزایش پیدا کند، به شدت کاهنده میشود. در این شرایط از شکلگیری اکسیدهای فلزی جلوگیری میکند. هدف از فرو بردن لوله در این محلول، جذب بهتر روی به سطح فولاد است.
مرحله سوم : وارد کردن لوله در کوره های مخصوص
در این مرحله برای حرارتدهی و خشک کردن کامل سطح لوله، آنها را در کوره هایی با دمای 120 درجه سانتیگراد قرار میدهند.
مرحله چهارم : قرار دادن لوله در حمامی از فلز روی مذاب
پس از خشک شدن سطح لوله، آن را در حمامی از فلز روی مذاب وارد میکنند. دمای این محلول 450 درجه سانتیگراد است و فلز به مدت 1 دقیقه در آن قرار میگیرد. حرارت بالای این محلول باعث شکستن پیوند بین اتمهای فولاد و جایگزینی فلز روی میشود. در ادامه لوله های آغشته به روی مذاب را از حمام روی بیرون میآورند.
مرحله پنجم : پاک کردن فلز روی اضافی از سطوح لوله
بعد از اینکه لوله ها را از محلول روی مذاب خارج کردند، فلز روی اضافی را از سطوح داخلی و خارجی لوله پاک میکنند. این کار را با استفاده از بخار آب و دمیدن هوا با فشار زیاد انجام میدهند. برای اینکه آلیاژی از آهن و روی در سطح لوله ایجاد نشود، فورا لوله را درون آب سرد فرو میبرند.
مرحله ششم : دنده کاری دو سر لوله
ابتدا و انتهای لوله را دندهکاری میکنند و دنده ها را به وسیله درپوش پلاستیکی میپوشانند. برای اتصال لوله های گالوانیزه از دنده پیچ ها و برای آببندی لوله از مواد مناسبی مانند تفلون استفاده میکنند.
گالوانیزاسیون لوله به روش سرد
برای تولید لوله گالوانیزه به روش سرد، ابتدا محلولی از روی تهیه میکنند که خاصیت اسیدی دارد. این محلول را به سطح لوله میپاشند. به این ترتیب، لایه ای از فلز روی در سطح لوله ایجاد میشود. این لایه عمق زیادی ندارد؛ اما در مقایسه با روشهایی مانند رنگ آمیزی، مقاومت لوله را در مقابل عوامل خورنده افزایش میدهد.
مقایسه لوله گالوانیزه گرم و سرد
برای تولید لوله گالوانیزه اصفهان از روشهای گالوانیزاسیون گرم و سرد استفاده میشود. اما روش گرم متداولتر است. در ادامه به مقایسه روش گالوانیزاسیون گرم و سرد میپردازیم.
– استحکام و مقاومت : لوله هایی که به روش گرم گالوانیزه میشوند نسبت به نوع سرد، استحکام و مقاومت بیشتری دارند.
– ضخامت لایه روی : در روش گالوانیزاسیون گرم از مقدار روی بیشتری استفاده میشود. ضخامت پوشش zn در روش گرم بیشتر از روش سرد است. این پوشش در لوله های گالوانیزه گرم 120-40 میکرون و در لوله های گالوانیزه سرد در حدود 25 میکرون ضخامت دارد.
– رنگ و ظاهر : گالوانیزه کردن به روش سرد باعث میشود یک لایه مات روی سطح لوله گالوانیزه اصفهان ایجاد شود. اما لوله هایی که به روش گرم گالوانیزه میشوند، سطحی صاف، براق و منعکسکننده دارند.
– کاربرد : مقاومت لوله های گالوانیزه سرد کمتر از نوع گرم است. از این لوله ها بیشتر برای مصارف خانگی، خودروسازی، تولید پیچ و مهره، قطعه سازی و پوشش دهی فلزات یا مصارف بهداشتی استفاده میکنند. اما لوله گالوانیزه گرم بیشتر در محیط های باز و فضای بیرون سقف به کار میرود. این محصول در گارد ریل جاده ها، دکلهای مخابراتی و فشار قوی برق، تیرهای برق و لوله های ضخیم آب کاربرد دارد.
– هزینه ساخت : یکی از مزایای گالوانیزاسیون گرم نسبت به سرد، هزینه ساخت کمتر و سهولت انجام عملیات است.
پیشنهاد می کنیم مقاله مزایا و کاربرد لوله گالوانیزه پی جی (PG) را مطالعه کنید.
مرکز فروش لوله گالوانیزه اصفهان
مرکز فروش لوله گالوانیزه اصفهان در زمینه عرضه و فروش انواع لوله گالوانیزه فعالیت میکند. محصولاتی که در این مرکز به فروش میرسند، ابعاد و ضخامت متنوعی دارند. ضخامت لایه روی در این لوله ها متفاوت است و به روش تولید لوله بستگی دارد.
هر چقدر ضخامت این لایه بیشتر باشد، مقاومت و استحکام لوله در برابر مواد خورنده، رطوبت و… بیشتر میشود. فروش لوله گالوانیزه اصفهان تحت تاثیر مقدار تقاضا است. یعنی هر چقدر تقاضای مشتری برای خرید بیشتر باشد، مقدار فروش لوله گالوانیزه اصفهان هم افزایش مییابد.
کاربردهای لوله گالوانیزه
از لوله گالوانیزه اصفهان در صنایع مختلفی مانند ساخت و ساز، کشاورزی، مخابرات، خودروسازی، نفت، گاز، پتروشیمی و… استفاده میکنند. وجود لایه zn در سطح این لوله ها باعث شده است تا مقاومت و استحکام بالایی داشته باشند. به همین علت برای محافظت از سیمها و کابلها و انتقال نفت و گاز مورد استفاده قرار میگیرند. لوله گالوانیزه اصفهان برای حصارکشی، سازه های فلزی، دکل های مخابراتی و در برخی موارد تخلیه فاضلاب به کار می رود.
سخن پایانی درباره فروش لوله گالوانیزه اصفهان
لوله گالوانیزه اصفهان دارای یک روکش از جنس فلز روی است. این لایه به عنوان محافظ عمل میکند و مقاومت و استحکام لوله را در برابر عوامل خورنده و شرایط محیطی افزایش میدهد. ویژگیهای مثبت این لوله باعث شده است تا در صنایع مختلفی کاربرد داشته باشد. برای تهیه این محصول فقط کافی است تا با کارشناسان فروش لوله گالوانیزه اصفهان تماس بگیرید.