کاربردهای لوله گالوانیزه ، چیزی در حدود 50 سال از ورود لوله های گالوانیزه به صنایع می گذرد. این لوله ها برای آب رسانی، حصار کشی، سازه های فلزی، امور گلخانه ای، کشاورزی، گاز رسانی، تصفیه خانه ها، دکل های
مخابراتی و … به کار می روند. اصولاً از لوله های گالوانیزه بیشتر برای انتقال آب، گاز و حرارت استفاده می کنند. لوله های گالوانیزه در سیستم های آبیاری نیز کاربرد زیادی دارند. برای ساخت تصفیه خانه ها و سیستم های تهویه نیز از لوله های گالوانیزه استفاده می شود. برای اطلاع از قیمت لوله گالوانیزه کلیک نمایید.
لوله های گالوانیزه
جنس لوله های گالوانیزه از فولاد می باشد. اشکالی که در لوله های فولادی وجود دارد مربوط به واکنش های شیمیایی و زنگ زدگی آنها است.
به این معنی که این لوله ها با گذشت زمان دچار آسیب و خوردگی می شوند. برای رفع این مشکل، لوله های فولادی را گالوانیزه می کنند.
برای این کار، لوله ها را درون روی مذاب قرار می دهند و به این صورت یک لایه ی پوششی روی سطح آن ها ایجاد می کنند.
پوشش ایجاد شده مانع خوردگی و زنگ زدگی لوله های فولادی می شود.
به این ترتیب مقاومت این لوله ها افزایش می یابد. در صنایع آهن آلات به این کار گالوانیزاسیون و به لوله های فولادی که با روی مقاوم شده اند، لوله های گالوانیزه می گویند.
ویژگی های لوله های گالوانیزه
لوله های گالوانیزه عموماً با طول حدود 6 متر در بازار وجود دارند. این لوله ها با کمک دنده های پیچی که در دو سمت لوله قرار می گیرند، به هم متصل می شوند.
برای اتصال این لوله ها نباید جوشکاری انجام شود. حرارت جوشکاری به روکش این لوله ها آسیب وارد می کند. در این حالت دودی سفید رنگ تولید می شود و علاوه بر آلودگی محیط، به دستگاه تنفس صدمه می زند.
لوله های گالوانیزه براساس روش تولید به دو دسته ی لوله های گالوانیزه گرم و سرد تقسیم می شوند. این لوله ها با وزن های سبک، متوسط و سنگین به بازار عرضه می شوند. قطر داخلی لوله های گالوانیزه بین 1.2 تا 6 اینچ و ضخامت آنها 2 و 2.5 اینچ می باشد.
سخن پایانی
همان طور که در متن هم اشاره کردیم لوله های گالوانیزه کاربردهای فراوانی دارند. پوشش این لوله ها موجب شده تا دوام بالایی داشته باشند.
این پوشش موجب شده تا قیمت لوله گالوانیزه نسبت به لوله های معمولی بیشتر باشد. لوله های گالوانیزه در اندازه و ضخامت های مختلف در بازار وجود دارند.
روکش مقاوم آن ها سبب می شود که به راحتی و با اطمینان بتوان از آن ها برای ساخت دکل های برق، سازه های فلزی، لوله های انتقال آب و گاز و… استفاده کرد.